0%

Átláthatóság és minőség

Szigorú minőségi követelmények, származási tanúsítvány

0%

Európai len

Európai kiválóság

0%

Független anyagvizsgálat

Egészségre ártalmatlan textília

0%

Garantáltan bio

GOTS organikus tanúsítvány

Club Masters of Linen®

A Club Masters of Linen tagjaként a legszigorúbb minőségi követelményeknek teszünk eleget.

A Club Masters of Linen tagjai folyamataik minden lépcsőjében vállalják a 100%-os Európai származási átláthatóságot ügyfeleik számára. Mindez nem csak átláthatóságot, de kiválóságot, minőségi len terméket is garantál ügyfeleinknek.

European Flax®

A kontinens egyetlen növényi rost azonosítója. Az európai len nem áthelyezhető, kiválósága egyedi kombinációnak köszönhető: természetes, nedves óceáni éghajlat, a len alacsony termikus sűrűsége, gazdag táptalaj, és a lentermesztők tapasztalatai.

OEKO-TEX®

“Bizalom a textíliában” – az OEKO-TEX® jeligénk mögött 1992 óta független ártalmas anyag vizsgálatok állnak az OEKO-TEX® Standard 100 szabványnak megfelelően, és minden, egészségre nézve nem ártalmas textíliára vonatkoznak.

GOTS®

A GOTS monitoring rendszer alapja a gyártók és kereskedők helyszíni vizsgálata és minősítése, melyet független, speciális akkreditáló szervek végeznek. A GOTS rendszer így hiteles biztosítékot ad a GOTS tanúsítvánnyal rendelkező textíliákhoz.

A Hungaro-Len tanúsítványai

szavatolják a származási átláthatóságot alapanyagtól a késztermékig, mentességet az egészségre ártalmas anyagoktól, ökológiai megfelelőséget, hogy Ön biztos lehessen abban, hogy a céljainak megfelelő legjobb eredményt kapja.

Club Masters Of Linen

EURÓPAI LEN ÉS KENDER SZÖVETSÉG: AZ EURÓPAI MINŐSÉGI LEN SZIMBÓLUMA

OEKO-TEX

“Bizalom a textíliában”

GOTS

ÖKOLÓGIAI ÉS TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

European Flax

LEN: EURÓPAI KIVÁLÓSÁG

 
Kérdése van?LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA